Το Κατάστημά μας

Ανακαλύψτε υπέροχες γευστικές προτάσεις σε έναν μοναδικό χώρο στη Νίκαια!

Στο ala Burger αγαπάμε με πάθος να μαγειρεύουμε & να σας προσφέρουμε αυθεντικές, ποιοτικές γεύσεις, με μεράκι & συνέπεια! Για τον λόγο αυτό, δημιουργήσαμε το πρώτο Ala Burger στην Νίκαια το 2017. Το Ala Burger μεγάλωσε, και εμείς και οι ανάγκες σας και μεταφερθήκαμε σε νέο κατάστημα το 2020 στην οδό Νίκης 10 στο Κερατσίνι. Στο κατάστημά μας μπορείτε να ανακαλύψετε μοναδικές γεύσεις και ποικιλίες από Beef & Chicken Burgers, Appetizers, Σαλάτες, Main Dishes με Μοσχάρι & Κοτόπουλο αλλά και Club Sandwiches!

Τα μοναδικά προϊόντα που προσφέρουμε και γεύεστε στο Ala Burger περνάνε από εξονυχιστικό έλεγχο για την ποιότητά τους, γιατί αποφασίσαμε ότι για να προσφέρουμε μοναδικές και ξεχωριστές γεύσεις, όλα πρέπει να είναι τέλεια. Άρα στο Ala Burger όλα τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα. Από τα μοσχαρίσια μπιφτέκια μας που χρησιμοποιούμε στα burger μας (Mr President, All time Classic,  Michael Jordan, City Burger και σε πολλά άλλα) , το εκλεκτό παναρισμένο ή όχι κοτόπουλο μας (Chicken Strips, φιλέτο κοτόπουλο, φτερούγες κοτόπουλο κτλ) ή ακόμα και τα φανταστικά πιάτα μας Spare Ribs (τα οποία είναι χοιρινά παϊδάκια που σιγομαγειρεύονται για 20 ώρες).

Δοκιμάστε τα εξαίσια ορεκτικά μας , που με βάση τις απόψεις σας,  σας ανοίγουν πάντα την όρεξή σας (sesame BBQ sticks, mozzarella sticks, mini chorizo λουκάνικα) και συνοδεύσετε τις μερίδες ή τις πατάτες σας με τις μοναδικές χειροποίητες sauce μας (Sauce Jack Daniels, honey mustard,  BBQ sauce, sweet chilly, truffle mayo και άλλες πολλές)

Στο Ala Burger εγγυόμαστε για ένα εξαίσιο γαστρονομικό ταξίδι.  Επισκεφθείτε μας στον χώρο μας, καλέστε μας στα τηλέφωνά μας ή χρησιμοποιήστε την online παραγγελία μας και σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!

Το Κατάστημά μας

Ανακαλύψτε υπέροχες γευστικές προτάσεις σε έναν μοναδικό χώρο στη Νίκαια!

Στo ala Burger αγαπάμε με πάθος να μαγειρεύουμε & να σας προσφέρουμε αυθεντικές, ποιοτικές γεύσεις, με μεράκι & συνέπεια! Για τον λόγο αυτό, δημιουργήσαμε έναν υπέροχο χώρο στη Νίκαια, στην οδό Πέτρου Ράλλη 527. Στο κατάστημά μας μπορείτε να ανακαλύψετε μοναδικές γεύσεις σε Beef & Chicken Burgers, Appetizers, Σαλάτες, Main Dishes με Μοσχαρι & Κοτόπουλο αλλά και Club Sandwiches!

To ala Burger πρωτοπορεί και σας φέρνει την υπηρεσία Online Delivery από την νέα ιστοσελίδα του! Οι αγαπημένες σας γεύσεις πλέον έρχονται κοντά σας με το πάτημα ενός κουμπιού. Συνδεθείτε στον ιστότοπό μας, επιλέξτε τα αγαπημένα σας πιάτα μέσα από ένα μεγάλο μενού και απολαύστε τα στον χώρο σας, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια!